Loading

Etkinlik: Uluslararası Kitap Bölümü Yayını Başvurusu - 25 Aralık 2024 Dönemi

KİTAPLAR AKADEMİK TEŞVİK VE DOÇENTLİK KRİTERLERİNİ SAĞLAMAKTADIR. 

Uluslararası Belge Tıklayınız


Etkinlik:Uluslararası Kitap Bölümü Yayını Başvurusu - 25 Aralık 2024 Dönemi
Etkinlik Bilgisi:

Saygıdeğer Meslektaşımız

Sayın yazarlar; YENİ DOÇENTLİK kriterlerine göre kitap bölümleri artık bilim alanına göre çıkacaktır. Bundan dolayı artık kitap bölümü yayınları için uzun süre beklemenize gerek kalmamıştır. Bilim dalında üç bölüm olduğunda kitaplar özgün eser olarak yayınlanacaktır. Eğer ekip (en az üç bölüm) olarak başvuruda bulunursanız kitaplarınız editör ve hakem kontrolleri hızlı bir şekilde yapılarak yayınlanacaktır. 

Bilim Alanında çıkarılacak kitaplara aynı bilim alanında en az üç kişilik ekip ile katılan yazarlarımıza yayın ücretinde indirim yapılacaktır. En az üç kişilik ekip ile katılan yazarlarımızın bölüm başı ücreti 900 tl dir.

Sayın yazarlar YENİ DOÇENTLİK kriterlerine göre kitaplar yayınlanacaktır. Bölümüne uygun alan bulamayan yazarlarımız alanda yayınlanacak genel kitabı seçebilirler. Aralık ayında bütün bilim alanlarına göre kitaplar çıkarılacaktır. Bundan dolayı başvuru esnasında bilim alanı seçimine dikkat ediniz. Çıkacak kitapların isimleri başvurular bittikten sonra yayınlanma esnasında bölümlere göre belirlenecektir. Her alanda ki kitaplarımız, uzman yerli ve yabancı hocalarımızın editörlüğünde Kitap olarak yayınlanacaktır.

Etkinlik Düzenleyicisi:Bidgecongress & Bidge Yayınları
Etkinlik Yeri:Ankara
Etkinlik Tarihi:25/01/2024 - 25/12/2024
Etkinlik Websitesi:https://www.bidgeyayinlari.com.tr/kitap-bolumu/
BAŞVUR
YARDIM